Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isteni kódok masszázs technikával

Az Isteni Kódokat 2 módszerrel lehet aktiválni, és futtatni. Az Isteni kódok aktiválásának a lényege, hogy meg vannak azok a pontok aminek az érintésével a hibás energetikai pontok törlésre kerülnek.

Ezek a pontok fejtetőnél kezdődnek, és egészen talpig végződnek.

csalad_0.jpg

A masszírozási technikát azoknak ajánlom Akiknek gyors segítség kell, és szellemi szinten-meditációban még nem tudják elsajátítani, vagy nem szeretnek meditálni. 2-3 alakalomnál már érezhető, és láthatóak az eredmények.

Minden embernek érdemes használni, Akinek bármikor az életében stressz működött, vagy működik. De mindenképp ajánlott ha az élet területén el akadtál valahol. Legyen az bármely terület. Nagyon jó, és gyors , látványos eredményeket  lehet elérni szellemi szintű, neurológiai eseteknél. pl depresszió, idegi kimerültség, pánik—amire azt mondják gyógyíthatatlan.

A kódok használatával teljesen meg változtathatsz mindent magad körül, magadban. Eltörölheted a régi sérelmeidet, és új életet kezdhetsz. Hozd elő azokat a jó tulajdonságaidat, képességeidet amivel magasabb szintre léphetsz, mint érzelmileg, mint szellemileg.

Mind a 2 technikát ki próbáltam és alkalmazom! Azóta úgy érzem, hogy ki  nyílt a lehetőségek és a tudások kapuja előttem. A régi sérelmekre, Engramokra már hírül sem úgy reagálok. Előtte azonnal beindultak a reagálásaim, védekezi ösztöneim ha hasonló helyzetekkel találkoztam. Ma már nem bosszant, és nem érzem, hogy reagálnom vagy védekeznem kellene.

 

Az Isteni Kódok mindent felülírnak, ezért a hibás kódok is eltörlődnek, és vissza áll a harmónia egyensúly az ember életében.

Jelenleg 25 Isteni kód van, és mindegyiknek meg van a saját területe, vonala, pontjai. Meg van, hogy melyik segít a párkapcsolati, anyagi vagy más egyéb területen. Az a jó benne, hogy ami azon a vonalon eddig történt, minden sérelmet lehet vele törölni. Legyen az szellemi, tudati,lelki. Egyszerre oldasz fel vele minden szintet. Újbóli mozdulattal pedig aktiválod az Isteni kódokat.

A masszírozási technikákat olyan embereknek  érdemes megtanulni, Akik Spirituális beállítottságúak, és kiszeretnék bővíteni a tevékenységüket + pénzt szeretnének keresni.

Mind a 25 kódot elsajátíthatják, vagy csak annyit, amennyivel szeretnének dolgozni.

 

 

Várom masszírozok jelentkezését, Akik szeretnék meg tanulni az Isteni kódok masszírozási technikáit.

Ezen kívül minden olyan jelentkezőt, Akik változtatni szeretnének a jelenlegi életükön.

Az isteni kódok alkalmazásánál nincs lehetetlen, ezért különösképpen várom azok jelentkezését, Akiken eddig  más módszer nem segített.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, ÉS LEGYÉL TUDATOS KLUBTAG!
A  KLUBTAGSÁG ELŐNYEI, HOGY  A SZOLGÁLTATÁSOK, TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK ÁRÁBÓL 10% KEDVEZMÉNYT KAP.
 

Érdeklődni és jelentkezni lehet

e-mail-ben: feher.lilla1@ gmail.com

tel: 0670/5235901

 

 
 
 

 

Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14707
30 nap: 111
24 óra: 4