Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isteni kódok

 

Az Isteni kódok Eredet ,és újbóli felbukkanása

Az Isteni kódokat maga Isten teremtette, hogy segítségével kapcsolatot teremtsen az emberek és az Égi világ között. Ezeken a kódokon minden információ lejött, amire az embernek szüksége volt. Így tudott az ember szimbiózisban élni Istennel.

az_eveszettseg_erzese_nem_egyenlo_a_megorulessel.jpg

Valaha élt egy nép, akik tudták az Isteni kódok rejtelmeit, jelentését és hasznosságát.  Reggel felkelt és érintette. Napközben körülvette és este nyugovóra tért vele. Ezt a népet ma már részben elfeledték, de titkai időről időre a Világ felszínére kerülnek. A mai napig is csak találgatnak a nép eredetéről, életéről.

A királyi család őrizte a kódokat, és nemzedékről nemzedékre tovább adta. Ennek köszönhették például azt, hogy soha nem voltak betegek - Atlantisz minden lakója akkor halt meg, amikorra meg volt írva életük befejezése. A halál nyugalomban, békében érte őket,  gondolatukban, lelkükben ezért mindig  Gyermetegen Tiszták maradtak. 

Ők nem ismerték,  mi a félelem, a negatív gondolat, a rossz érzés, megrekedés, elakadás, elengedés, sérelem……

Az Atlantiszi népnél nem merültek fel ilyen problémák, mert a mindennapjaikban használták az Isteni kódokat, amivel megelőzték a bajok kialakulását!

Napjainkban ezzel szemben az emberek 80százaláka küzd különböző sérelmekkel, elakadásokkal, fel nem dolgozott történésekkel.,.

Senki sem vallja be sem magának, de valahol érzi, hogy az életéből hiányzik az, ami teljessé és boldoggá tenné! Szinte mindenkinek bonyolult az élete, ha nem akkor azzá teszi!

Hiányzik az emberek életéhez:

 • az útmutatás
 • a jó és hasznos tanács
 • az éltető erő
 • a kitartás...

E helyet most minden ember keres valamit:

 • amivel megvilágosodhat,
 • keresi a felemelkedést
 • rezgés szintemelést
 • különböző spirituális tanfolyamokat
 • olyan kódokat keresnek, amivel egy csapásra megoldódnak a gondjai, problémái

Most újra itt a lehetőség, hogy átéljük az Isten és Saját magunk köztünk lévő szimbiózist. Igaz mi nem vagyunk Atlantiszi nép, de használhatjuk azokat az Isteni kódokat, melyek felszínre kerültek a régi világ rejtelmei közül.

Az Isteni kódokban minden igazság, gyógyulás, tanulási lehetőség megvan. Használatával kapcsolódni tudunk az Eredethez, az Ősforráshoz. Amikor tudatosan elkezded használni a kódokat egy más világ nyílik meg előtted. Egyszerűnek, szépnek látod a világot. A problémák sem tűnnek olyan vészesnek, mert megkapod hozzájuk a megoldásokat is.

 A legnagyobb és a legszentebb érzés megtalálni magunkban az Eredetet és csatlakozni az Ősforráshoz. 

22.jpg

Az Isteni kódok tartalmában minden meg van ami az ember életben maradásához, és probléma megoldásához szükséges.

 Amikor ezek a kódok sérülnek, érzékenyebbek leszünk a problémákra, a félelmekre, betegségekre. Legyengül a védekezési rendszerünk

A kódok sérülése után,nem tudjuk olyan lazán venni az akadályokat, és a bolhából is képesek leszünk elefántot csinálni. Az életben lévő súrlódások, kapcsolatok sem mennek olyan gördülékenyen.

Fogékonyabbá válunk az érzelmi sérülésekre.

Ezek az érzelmi lenyomatok a lélek külső peremén rögzül, és időnként, amikor hasonló helyzettel találkozik reakciókat vált ki. A kódok vezérvonalakon futnak végig, és a sérülések pontjain a szervezet energiája legyengül. A testünk ezen legyengült pontja lesz beteg, és produkál különböző tünetet.

Az Isteni kódoknak abban van nagy szerepe, hogy minden szinten beindít egy gyógyulási folyamatot, és ezért gyors is az eredménye.

1.lépésben--- csillapítja az idegi kimerültséget, stresszt

2.lépésben---a negatív érzések, gondolatok törlődnek

3.lépésben--- a tünetek elmúlnak teljesen

Az Isteni kódok használatának előnyei:

 • bármikor tudod használni -és akár úgy is, hogy senki sem vesz észre. Egy titkos Elíxir, amit ha megcsinálsz csak a pozitív eredményt  lesz látható!
 • csak is jó hatással van a szervezeted minden részére egészen sejt szintig.  /nincs az a megoldás, ami sejtszintig hatna/
 • nem kerül pénzedbe, csak is 20-30 percbe

Az Isteni kódok egy  olyan megoldás, amivel minden problémát lehet kezelni. Betegségek kiinduló pontját-tünetét. Nagyon jó módszer azoknak is, Akiknek elengedési problémáik vannak. Napi feszültséggel, kihajszolva stresszesen élik minden napjaikat Itt gondolok olyan komoly szellemi munkára, ami igénybe veszi a tudatunkat, és sokszor úgy érezzük kimerültünk! A pánik betegségben szenvedőknek végre egy áttörő megoldást jelent, amivel újra visszakaphatják az életüket! A pánik beteg egy bezárt világban él, amit mi kívülről nem is értünk meg. Viszont Aki benne van, Annak minden nap egy túl élésről szól!

Nem csak gyógyításnál tudunk jó eredményeket elérni! 

Minden területen lehet használni, ahol elakadásod van az életedben!

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 13076
30 nap: 200
24 óra: 7